• Language:

 • IT

  V IT industriji smo prisotni pri izvedbi – montaži elektroinštalacij za priklope računalniških, robotskih in komunikacijskih naprav. Izvajamo montažo in priklope strojev za izdelavo čipov. Zraven elektroinštalacij pa izvajamo tudi pred izdelavo in montažo cevovodov za potrebe IT proizvodnje, podatkovnih centrov in hladilne sisteme za podatkovne centre. Ta zahtevna dela izvajamo kvalitetno, kar se odraža pri zadovoljstvu naših končnih naročnikov.

  Reference

  Google Datacenter

  Hamina, Finska

  Googlova zadnja razširitev podatkovnega centra v Hamini (Finska) je dobila odobritev. Reginalna administracija Severne Finske je prižgala zeleno luč okoljevarstvenemu dovoljenju in dovoljenju za obratovanje za 6. podatkovni center v okviru obstoječega kompleksa. Podjetje načrtuje zagon centra v letu 2021 ter zaposlitev 50 novih zaposlenih (na skupno 400). V letu 2020 se izvajajo instalacijska dela (dela izvaja skupno 1.200 ljudi).

  ASML Netherlands B.V.

  Veldhoven, Nizozemska

  Eden največjih proizvajalcev strojev za izdelavo mikroprocesorjev na svetu, z letnim prometom 3,5 milijarde eurov in skoraj 7.000 zaposlenih.

  Reference