• Language:

 • Papirnice

  V papirnicah izvajamo vse vrste montažnih in demontažnih del. Predvsem pri novogradnjah izvajamo postavitev in priklop papirnih strojev, ter vse pripadajoče opreme. Tako zmontiramo hlajenje, kotlovnice, strojnice, požarno zaščito. Tudi v papirnicah poskrbimo za servis in vzdrževanje strojnih instalacij. Pri vseh teh delih garantiramo za kvalitetno izvedbo del, kar se odraža pri zadovoljstvu naših končnih – ključnih naročnikov.

  Reference:

  Paper factory Oy Metsä – Botnia Ab

  Botnia, Urugvaj

  Storitve: Montaža cevnih sistemov po izometrijih in varjenje le teh. Zmogljivost Metsa-Botnia: Proizvodna zmogljivost je 1 milijon ton beljene celuloze iz lesa evkaliptusa na leto in polna zmogljivost tovarne je 3,5 milijona m3 surovega lesa na leto.

  Paper factory Palm Paper

  Poplar Ave, King´s Lynn, Velika Britanija

  Storitve: Varjenje in montaža cevnih linij v tovarni papirja in vgradnja papirnega stroja PM7 Zmogljivost PM7: 2000m/minuto – delovna širina 10,60 m (načrtovano), 400,000 ton letno (načrtovano).

  Paper factory Perlen Papier AG

  Perlen, Švica

  Storitve: Varjenje in montaža cevnih linij v tovarni papirja in vgradnja papirnega stroja PM7 Zmogljivost PM7: 2000m/minuto – delovna širina 10,60 m (načrtovano), 360.000 ton letno (načrtovano).

  Sappi Paper and Paper Packaging

  Ngodwana Mill, Južna Afrika

  Zmogljivost: Podjetje Sappi Southern Africa je začelo z novo fazo rasti in razvoja z odločitvijo, da nadaljuje s širitvijo in modernizacijo tovarne Sappi Ngodwana, vključno z uvedbo proizvodnje kemijske celuloze v količini 210.000 ton.

  Seznam referenc